Primarul DIMULESCU de la Mădulari: Nu trec la PNL pentru o acadea!

13 Iul 2020
Cutremur pe scena politică vâlceană. După ședința on-line a Comitetului de Coordonare Județean al PNL Vâlcea, la care au participat peste 440 de delegați din tot județul și în cadrul căreia a fost validată candidatura lui Cristian Buican pentru președinția CJ Vâlcea, pe surse, s-a aflat că au mai fost validați și mai mulți primari social-democrați, ca și candidați PNL.
Este vorba despre primarii din localitățile Bărbătești, Bujoreni, Mădulari, Copăceni și Scundu. Dacă alesul social-democrat din Bărbătești a declarat asumat că el este nemulțumit de politica PSD de la Vâlcea, nu același lucru s-a întâmplat cu ceilalți primari pe care i-am contactat telefonic.

Primarul care vrea să-i facă statuie lui Cîlea a negociat cu PNL

Primarul din Mădulari, Daniel Dimulescu, pesedist cu ștate vechi, ne-a declarat că a avut discuții despre o eventuală candidatură de la PNL: ”Trec, doamnă, de ce să nu trec? Pentru 200 de milioane de lei proiecte pentru comunitatea din Mădulari, trec! Dar nu plec din PSD pentru o acadea!”, ne-a declarat Daniel Dimulescu.
Primarul Dimulescu a declarat în octombrie 2018 că va ridica monumentul în memoria fostului preşedinte de consiliu judeţean, pentru aportul pe care acesta l-a avut în dezvoltarea localităţii. Acesta a mai spus că va demara procedurile pentru construirea unei statui în memoria unui fost şef al administraţiei judeţene, Ion Cîlea. Ideea s-a născut în 2017, la trei ani după decesul fostului preşedintele al Consiliului Judeţean: „Are tot dreptul şi o merită”, şi-a explicat gestul primarul.
Statuia va fi ridicată în apropierea Primăriei Mădulari, iar motivul pentru care i se va face această onoare pleacă de la faptul că fostul politician şi-a îndeplinit promisiunile electorale: „Avem DJ 677 asfaltat datorită dânsului. Toată lumea care trece prin localitate zice că e autostradă”, mai spune Dimulescu.
Deocamdată proiectul a bătut pasul loc pentru că au fost multe alte priorități, însă Daniel Dimulescu ne-a declarat că ridicarea statuii lui IOn Cîlea reprezintă o prioritate pentru el în viitorul mandat.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...