PNL Valcea vrea sa castige alegerile cu primari de la PSD

11 Iul 2020
Încă o dovadă ca PNL si PSD sunt in aceeasi troaca politica. PNL Vâlcea vrea sa câștige alegerile cu oameni de la PSD. După ședința pe ZOOM a liberalilor valceni, care au votat în unanimitate candidatura lui Cristian Buican la președinția Consiliului Județean Vâlcea, pe surse, au transpirat informații despre trădarea unor primari PSD, care vor candida la alegerile din 27 septembrie 2020 pe listele PNL. Vorba era de 7, însă deocamdată despre 2 primari avem date certe: Constantin Banacu de la Bărbătești și Gheorghe Gangu de la Bujoreni.
Se pare ca discutii avansate au fost si cu primarii de la Madulari, Scundu si Copaceni.
Jocul greseala asteapta, iar Buican a profitat de nemulțumirile aleșilor fata de liderii PSD Vâlcea, însă ce a facut Constantin Radulescu, liderul social democratilor valceni?
E greu de crezut ca nu stia ce se intampla. Aceste situatii, grele pentru PSD, denota un slab management politic din partea liderilor si un ego exacerbat a lui Constantin Radulescu, care in acesti 4 ani s-a gândit doar la cum sa-si securizeze scaunul de la CJ si cum sa mai castige inca un mandat.
Nu credem că în acest caz functioneaza sintagma "După mine potopul", pentru ca s-ar putea ca PSD sa se dinamiteze din interior.
"Am nemultumirile mele vizavi de oamenii care conduc PSD. N-au curaj, suntem vanduti. Ma doare sufletul, sunt de 30 de ani în PSD, din iunie 1990. Am patru mandate de primar. E foarte greu, nu-mi doream sa ajung aici", ne-a declarat în exclusivitate primarul Constantin Banacu.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...