DSP VÂLCEA: Șapte noi cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, până la data de 10 iulie, pe teritoriul județului Vâlcea, au fost confirmate 99 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, dintre aceastea, 42 au fost externate, șase au decedat, iar alte două persoane se află internate înunități sanitare din alte județe.

De la ultima informare de presă au fost înregistrate șapte cazuri noi de îmbolnăvire. Starea de sănătate a noilor persoane diagnosticate pozitiv este următoarea: trei persoane sunt asimptomatice și patru persoane prezintă forme ușoare de boală.

În unitățile sanitare dedicate din județul Vâlcea sunt internate în prezent 17 persoane confirmate cu virusul SARS-CoV-2 cu domiciliul in judetul Valcea. De asemenea, 8 persoane confirmate pozitiv se află sub monitorizare medicală la locul de rezidență, la momentul actual acestea neprezentând semne și simptome specifice infecției cu SARS-COV-2.

În centrul de îngrijire și asistență de la Zătreni, în acest moment, se află 24 persoane confirmate cu SARS – CoV-2 . Aceste persoane sunt asimptomatice și sunt monitorizate de personalul medico-sanitar și de îngrijire din centru, sub coordonarea medicilor în specialitatea Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...