Râmnicean de 32 ani, perseverent în încălcarea Codului Rutier

La data de 08 iulie a.c., polițiștii râmniceni au oprit pentru control pe strada Calea lui Traian, un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul de 32 de ani, nu este la prima abatere, acesta a mai fost depistat de două ori de polițiștii Biroului Rutier, conducând pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, cu dreptul de aconduce anulat.

În urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea bărbatului pe o perioadă de 24 de ore, iar la data de 10 iulie a.c., acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea în vederea dispunerii de măsuri legale.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...