FOTO DOCUMENT: ARBITRUL vâlcean Păunescu nu are COVID-19 (EXCLUSIV)

Vocea Vâlcii vă prezintă în exclusivitate rezultatele analizelor arbitrului vâlcean Paul Florin Păunescu. Acesta nu a fost depistat pozitiv cu COVID-19, ca urmare a analizelor care i-au fost recoltate cu o zi în urmă. Așadar, documentul medical emis de rețeaua privată de sănătate Regina Maria arată că Păunescu nu a contactat coronavirusul.

Amintim că Federația Română de Fotbal a emis un comunicat prin care a anunțat că încă un arbitru din Liga 1 are coronavirus. FRF anunță că acesta a fost oprit de la delegări.
Este vorba de arbitrul Cătălin Buși (40 de ani), din Rm. Vâlcea. Acesta a fost rezervă la un meci din Ligi 1, Clinceni – Sepsi (1-0, pe 1 iulie) și unul din Liga 2, Turris – FC Argeș (0-0, pe 3 iulie).
Ulterior, a apărut o nouă informație, pe surse, precum că un alt arbitru vâlcean, Paul Florin Păunescu, de 42 de ani, angajat al Direcției de Evidență al Persoanei Râmnicu Vâlcea, din cadrul Primăriei Râmnicu Vâlcea, ar fi contactat teribilul virus. Numai că acesta nu primise încă rezultatul analizelor pentru depistarea coronavirusului. În data de 8 iulie 2020, Păunescu a primit rezultatul analizelor care atestă faptul că nu a fost infestat cu COVID-19.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...