RÂMNICU VÂLCEA: Noi sensuri unice pe străzile Nicolae Titulescu, Ferdinand, Banu Mărăcine şi Topolog

De la finele acestei săptămâni, pe patru străzi sau segmente de străzi din municipiu se vor institui sensuri unice de deplasare a autovehiculelor, măsură luată pentru fluidizarea traficului auto (în special în zonele comerciale Shopping City şi Dovali), cu avizul specialiştilor din cadrul Poliţiei Rutiere.

Astfel, pe strada Nicolae Titulescu, segmentul cuprins între intersecţia cu bulevardul Nicolae Bălcescu şi intersecţia cu strada Matei Basarab (sensul giratoriu de la pasaj ”Hervil”) se va circula doar pe direcţia Sud – Nord.

Pe strada Ferdinand, segmentul cuprins între intersecţia cu strada Matei Basarab şi sensul giratoriu de la intrarea în Shopping City Râmnicu Vâlcea, se va circula doar pe sensul Nord – Sud. Pe strada Banu Mărăcine, se va circula doar pe direcţia Sud – Nord, respectiv dinspre bulevardul Nicolae Bălcescu spre strada Matei Basarab.

Pe strada Topolog, segmentul cuprins între intersecţia cu strada Matei Basarab şi intersecţia cu bulevardul Nicolae Bălcescu, se va circula doar dinspre Nord spre Sud.

În cursul acestei săptămâni se va finaliza montarea semnelor de circulaţie şi se vor realiza marcajele rutiere aferente. Până la deprinderea noilor reglementări de trafic, conducătorii auto sunt rugaţi să circule cu atenţie sporită în zonă.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...