VÂLCEA: Copil de 10 ani, ars într-un incendiu

VÂLCEA: Copil de 10 ani, ars într-un incendiu Sursa foto: ISU Vâlcea

Un copil de 10 ani a suferit arsuri pe membrele inferioare și pe un membru superior, după ce casa familiei din localitatea Diculești, sat Matoești, județul Vâlcea, a luat foc.

La această oră, la fața locului intervin pompierii din Vâlcea și Olt, precum și SVSU Bălcești și o ambulanță SAJ Bălcești.
Copilul de 10 ani a fost surprins de flăcări, micuțul suferind arsuri de gradul II pe membrele inferioare și pe un membru superior. El a fost preluat de elicopterul SMURD și dus la Craiova.

Din primele informații, se pare că micuțul a fost surprins de foc în momentul în care a deschis ușa de la magazie. De la magazie, flăcările s-au extins la acoperișul casei.

Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este producerea unui scurtcircuit electric din cauza unui cablu electric necorespunzător.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...