GRAV! 28 de pacienți de la Centrul Zatreni, depistați pozitiv cu COVID-19

GRAV! 28 de pacienți de la Centrul Zătreni, depistați pozitiv cu COVID-19
Toți beneficiarii Centrului de la Zătreni, aflat în subordinea DGASPC Vâlcea, bolnavi cu afecțiuni neuropsihice, au fost testați pentru coronavirus. Rezultatele au sosit în data de 5 iulie a.c., iar 28 dintre pacienți au fost confirmați pozitiv cu virusul COVID-19.
Directorul DSP Vâlcea, Lorena Mărgăritescu, ne-a declarat că pacienții urmează să fie internați la Spitalul din Horezu și la Spitalul Județean Vâlcea, în funcție de starea lor de sănătate.
De asemenea, Mărgăritescu a mai specificat că a fost testat întreg personalul centrului și se așteaptă rezultatele testelor.
Amintim că primul caz Covid-19 de la Căminul Zătreni a fost o asistentă medicală, depistată săptămâna trecută.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...