SJU VÂLCEA: În ultimele 24 de ore, trei persoane confirmate COVID-19 au fost internate

În data de 04 iulie 2020, conform datelor transmise de reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Vâlcea, situația pacienților confirmați Covid-19 și internați se prezintă în felul următor:

La secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea se află internați 8 pacienți confirmați Covid-19: unul este asimptomatic, patru au forme ușoare ale infecției și trei prezintă forme medii.

În secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea se află internați patru pacienți confirmați Covid-19, ventilați mecanic.

În ultimele 24 ore, au fost internați trei pacienți (unul la Boli Infecțioase cu formă ușoară și doi la ATI. Au fost transferați trei pacienți cu forme ușoare de la secția Boli Infecțioase. 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...