Marian Mitră a preluat mandatul de la Bogdan Pistol! SCHIMB DE PREȘEDINȚI LA ROTARY CLUB RÂMNICU VÂLCEA

03 Iul 2020
Marți, 30 iunie, Rotary Club Râmnicu Vâlcea a organizat ceremonia de rotire a colanului în prezența guvernatorului ales al Districtului 2241 România-Republica Moldova, Cornel Wilfred Calinoiu, a vice guvernatorului, Martha Mocanu și a asistentului guvernator, Doru Paraschiv.
La final de mandat, Bogdan Pistol a anunțat că încă doi membri ai clubului, artiștii plastici Tina Popa și Gheorghe Dican, primesc distincția "Paul Harris ", cea mai înaltă distincție rotariana.
După un an cu proiecte numeroase noi dar și continuate și cu implicare în sprijinirea luptei împotriva noului coronavirus prin dotarea cu maști, igienizant, viziere si prin dotarea Spitalului Județean Vâlcea cu un laringoscop de ultima generație, Bogdan Pistol a predat colanul lui Marian Mitra.
"Vă invit, a spus Marian Mitra, sa găsim alte oportunități potrivite, acele porți încă nedeschise și să le deschidem împreună, astfel încât întreaga noastră activitate și menire, dar mai ales viețile celor care beneficiază de acțiunile și programele Rotary să devină mai bune"
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...