COVID-19: Pacientul venit din Argeș A DECEDAT! Încă trei cazuri noi la Vâlcea

În data de 03.07.2020, situatia pacientilor confirmati Covid19 si internati in Spitalul Judetean de Urgenta Valcea se prezinta in felul urmator:
• La sectia Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Valcea se afla internati 10 pacienti confirmati Covid19: unul este asimptomatic, sase au forme usoare ale infectiei si trei prezinta forme medii.
• In sectia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta Valcea se afla internati doi pacienti confirmati Covid 19, ventilati mecanic.
• In ultimele 24 ore:
o Au fost internati trei pacienti (doi cu forme usoare si unul prezinta forme medii) la sectia Boli Infectioase.
o Un pacient din ATI a decedat in cursul noptii 02 – 03.07.2020. Este vorba de pacientul în stare gravă adus de la Argeș. Era un bolnav cu insuficiență renală cronică, care avea nevoie de dializă. De asemenea, avea și afecțiuni cardiace.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...