Persoanele cu handicap grav şi accentuat din Râmnic pot primi produsele alimentare şi articolele de igienă de la UE 

03 Iul 2020
Având în vedere numărul de pachete cu alimente şi cu articole de igienă rămase după distribuirea către primele două grupuri-ţintă ale POAD 2020 – beneficiarii de venit minim garantat şi de alocaţii pentru susţinerea familiei – Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea anunţă că va distribui aceste produse şi altor categorii de persoane. Astfel, începând cu data de 6 iulie, la punctul de distribuire amenajat la Şcoala Gimnazială nr. 10 de pe str. Luceafărului sunt aşteptate şi persoanele cu handicap grav şi accentuat, adulţi şi copii, cu domiciliul/reşedinţa în municipiul Râmnicu Vâlcea. Dovada apartenenţei la această categorie se face cu actul de identitate (original şi fotocopie), precum şi cu certificatul de handicap valabil (fotocopie).
Totodată, de ajutoarele oferite de Uniunea Europeană pot beneficia şi persoanele sau familiile aflate temporar în situaţii critice de viaţă, respectiv victime ale calamităţilor, persoane dependente şi care se află în situaţii deosebite de vulnerabilitate, precum şi persoanele care locuiesc în aşezările informale; acestea trebuie să se adreseze Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei municipiului, la telefon 0250-741088, pentru a solicita efectuarea unei anchete sociale şi înscrierea pe listele suplimentare.
Programul de distribuire a ajutoarelor din cadrul POAD 2020 este de luni până joi, între orele 8.00 – 15.00, şi vinerea, între orele 8.00 – 13.00. Distribuirea pachetelor cu produse alimentare şi de igienă se va realiza în limita stocului disponibil, până la epuizarea acestuia.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...