O tânără de 19 de ani din Vâlcea a amenințat că se aruncă de pe un chioșc din Sibiu

O tânără de 19 ani, din județul Vâlcea, a amenințat, joi, că se aruncă de pe un chioșc înalt de 3 metri, situat în zona stației CFR Sibiu. După negocieri purtate de salvatori cu negociatori de la ISU și Poliția Sibiu, tânăra s-a dat jos și a fost dusă la Psihiatrie.

„Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu au fost solicitați să intervină în zona statiei CFR Sibiu, unde o femeie amenința că se arunca de pe un imobil, de la o înălțime de aproximativ 3 metri. La fața locului a intervenit un polițist negociator din cadrul I.P.J. Sibiu, care a reușit in scurt timp, aproximativ 15 minute, să o convingă pe femeie să coboare, fără a recurge la gesturi extreme care i-ar pune viața în pericol”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Pentru salvarea tinerei au intervenit pompierii de la ISU Sibiu cu o autospecială de stingere dotată cu o scară culisabilă și Ambulanța Sibiu. Echipajul SAJ a dus-o pe fată la Spitalul de Psihiatrie pentru consult de specialitate.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...