OFICIAL: Primarul Avan de la Păusesti Otasau a trecut la PER

01 Iul 2020
Anunț important făcut la conferința de presă a PER Vâlcea. Primarul localitatii Pausesti-Otasau, Cătălin Avan, a anunțat că părăsește PNL VALCEA, alaturi de intreaga organizatie.
"Începem un nou proiect politic. Azi, întreaga echipă trece de la PNL la PER. Cred ca astfel PNL se va intoarce la performanta de a avea un singur consilier local la Pausesti-Otasau. Am ales PER pentru ca este un partid mic, dar cu o dinamica importanta. Partidele mari au 2 metehne: se folosesc de noi in campania electorala, iar apoi uita de promisiuni" - a declarat Catalin Avan.
Amintim ca Membrii Biroului Politic Județean ai PNL Vâlcea au luat în discuție în ședința din data de 22 august 2019 propunerile lui Cristian Buican de excludere a primarilor Cătălin Avan de la Păusesti Otasau si Aurora Măgura de la Popesti, precum și a consilierilor locali liberali din cele două localități.
Aurora Măgura a fost dată afară din partid, în timp ce în cazul lui Cătălin Avan, votul a fost 14 - 14, deci balotaj. S-a luat decizia de amânare pentru o data ulterioară.
De atunci, primarul Avan susține că nu și-a mai plătit cotizația la partid, însă nu a știu să spună dacă a fost dat afară din PNL.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...