PĂTRĂȚEL, PERICOL PUBLIC! VIDEO INCENDIAR ediție tiparită

Primarul Mircia Gutău a făcut dezvăluiri incendiare la ultima sa conferință de presă. Acesta a pus la dispoziția mass-media o înregistrare video cu Bogdan Costinescu, zis Pătrățel. În urmă cu ceva timp, au apărut pe rețelele de socializare imagini cu Costinescu plin de sânge, care ar fi spus că a fost bătut de unul dintre oamenii lui Gutău. Ba chiar, Costinescu s-a victimizat și a depus plângere la poliție.
Acum, primarul Gutău face publice imaginile din seara în care Costinescu ar fi fost bătut. De asemenea, Gutău a declarat că le-a făcut plângeri penale lui Pătrățel și unui anume Ghioca.
De fapt, Pătrățel, supărat nevoie mare pe oamenii din echipa lui Pârvulescu l-a sunat pe Gutău să-i toarne acestuia planurile liberale.
”În seara respectivă, m-a sunat Pătrățel de pe un număr necunoscut. A insistat și într-un final am fost de acord să mă întâlnesc cu el în fața teatrului Anton Pann. M-am dus la întâlnire, însă am realizat că ar putea să-mi însceneze ceva și am făcut cale întoarsă către casă”, a spus Mircia Gutău.
În timp ce Gutău îl aștepta în fața teatrului, Pătrățel se chinuia nevoie mare, prin spate pe Arene. Urmăriți imaginile. Sunt ceva cum rar ți-e dat să vezi.
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...