SCM Râmnicu Vâlcea și-a reluat antrenamentele

30 Iun 2020
SCM Râmnicu Vâlcea și-a reluat antrenamentele Sursa foto: ImagePlus

Echipa vâlceană de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a reluat pregătirile în vederea noului sezon competiţional, marţi, 20 iunie a.c.,având loc primul antrenament la care au fost prezente doar o parte dintre jucătoarele din lot.

"O parte din sportivele clubului nostru au participat astăzi la primul antrenament oficial din cadrul noului sezon competițional. De ce doar o parte ? Fiindcă și sportivele trebuie să se supună rigorilor statului, anume celor 14 zile de carantină, conform izolării obligatorii impuse de statul român la intrarea pe teritoriul propriu.

Cristina Florica, Ciuca Diana, Elghaoui Asma, Batinovic Marta, Glibko Irina, Minevskaja Ewgenija și Maren Aardahl au susținut ieri proba medicală la Medicina sportivă, dar și analizele de sânge cât și testul RT-PCR (Covid).

În cursul zilei de astăzi au fost programate pentru aceleași teste Daniela Marin, Stamin Roberta, Sara Rus, Ann Grete Norgaard, Zeljka Nikolic, Liscevic Kristina și Trifunovic Jelena.

Mireya Gonzalez, Marta Lopez și Alicia Fernandez vor rămâne în izolare până duminică inclusiv, urmând ca luni să fie testate la medicina sportivă dar și pentru RT-PCR" ne anunță, pe facebook, reprezentanții SCM Râmnicu Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...