SJU Vâlcea: Trei pacienți, infectați cu COVID-19, sunt ventilați mecanic

30 Iun 2020

În data de 30 iunie 2020, situația pacienților confirmați Covid-19 și internați în Spitalul Județean de Urgență Vâlcea se prezintă în felul următor:

La secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea se află internați 5 pacienți confirmați Covid19: unul este asimptomatic, trei au forme ușoare ale infecției și unul prezintă forme medii.

În secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea se află internați trei pacienți confirmat Covid 19, ventilați mecanic.

În ultimele 24 ore au fost externați 2 pacienți vindecați și au fost internați trei pacienți: unul cu forme ușoare la secția Boli Infecțioase și doi ventilați mecanic la secția ATI, ne transmit reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Vâlcea. 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...