DN 7 BLOCAT la Bascov, după ce un tir a luat foc
Pompierii au intervenit de urgență, marți dimineață, pentru a domoli un incendiu care a cuprins un autotren care transporta conserve.
Incidentul s-a produs pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în zona localității argeșene Bascov.
Din primele informații, șoferul a observat, în mers, că au apărut probleme, reușind să iasă la timp din cabină, astfel că nu a avut de suferit de pe urma izbucnirii incendiului. Autotrenul, în schimb, a fost serios avariat din cauza puterii flăcărilor.
Din câte anunță Centrul Infotrafic, circulația a fost întreruptă pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, ca urmare a nedoritului eveniment rutier.
Rămâne ca specialiștii să stabilească, în urma unor verificări, de la ce anume a pornit focul.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...