RAZIE RUTIERĂ: Peste 100 de amenzi aplicate și 16 permise REȚINUTE

În week-end polițiștii Serviciului Rutier au acționat pentru reducerea riscului rutier pe principalele artere, asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică și a reducerii numărului şi a consecințelor accidentelor rutiere grave.

Polițiștii au acționat cu echipamentele video de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, instalate pe autospeciale și cinemometrele portabile, model TruCAM, pentru depistarea șoferilor care depășesc viteza legală.

Pe lângă acestea, au fost utilizate și aparatele etilotest și drugtest, pentru depistarea și sancționarea celor aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.


Polițiștii Serviciului Rutier au constatat 2 infracțiuni la regimul rutier și au aplicat 101 sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, dintre care 49 pentru nerespectarea regimului de viteză, sancțiuni cu o valoare de peste 29.000 lei.

De asemenea, au fost reținute 16 permise de conducere, 11 dintre acestea fiind reținute pentru efectuarea manevrei neregulamentare de depășire și 5 pentru conducerea sub influența alcoolului.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...