RAZIE ÎN VÂLCEA pentru respectarea măsurilor COVID-19

În perioada 26-28 iunie a.c., polițiștii au desfășurat o acțiune de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea cetățenilor, fiind aplicate 34 de sancțiuni contravenționale conform Legii nr.55/2020.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea împreună cu reprezentanți ai Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Vâlcea au acționat în sistem integrat, pe raza municipiului, pentru verificarea respectării măsurilor de protecției sanitară dispuse pe perioada stării de alertă, în vederea prevenirii răspândirii noului timp de coronavirus.

Pe parcursul acțiunii derulate au fost efectuate controale de specialitate pentru verificarea respectărilor normelor legale la 38 de unități economice, terase, baruri în aer liber, ștranduri. De asemenea, au fost efectuate verificări și în mijloacele de transport în comun.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au aplicat 34 de sancțiuni conform Legii nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în valoare de peste 14.000 lei.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vâlcea și lucrătorii Poliției Locale Râmnicu Vâlcea.

Acțiunile de genul vor continua și în perioada următoare.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...