TOP școli din Vâlcea după Evaluarea Națională! Lahovari, Take Ionescu și Roaită sunt pe podium ediție tiparită

www.admitereliceu.ro a alcătuit topul şcolilor generale din România pentru anul 2020. Acesta a fost realizat calculându-se media aritmetică pentru mediile de la Evaluarea Naţională ale tuturor elevilor din şcolile respective.
Conform studiului realizat, în județul Vâlcea, pe primul loc se clasează Colegiul Național Alexandru Lahovari, cu o medie generală de 8,53 la Evaluarea Națională. Numărul de elevi înscriși la examenul de Evaluare este de 47.
Bătălia cea mare s-a dat însă între Școala Gimnazială Take Ionescu și Colegiul Național Mircea cel Bătrân care au reușit să obțină aceeași medie generală și anume 8,48. Numărul de elevi înscriși la Take Ionescu a fost de 111, iar la Mircea cel Bătrân 132 delevi.
Pe locul patru s-a clasat Colegiul Național de Informatică Matei Basarab, cu 170 de elevi înscriși și cu o medie generală de 8,46.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...