Incendiu la o societate din Horezu provocat de un aparat de sudură

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență„General Magheru” al județului Vâlcea au intervenit în data de 26.06.2020, la ora 11.50 în localitatea Horezu, pe strada Alexandru Ioan Cuza pentru stingerea unui incendiu produs la o magazie proprietatea unei societăți comerciale. Până lastingerea incendiului au ars: elemente de mobilier, saltele folosite, aparate sportive siaproximativ cinci mc. de cherestea.

De asemenea, a fost afectată structura metalică a construcției. După aproximativ o oră și jumătate de la anunțare, incendiul a fost stins de pompierii militari.

Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că incendiul s-ar fideclanșat în urma efectuării unor lucrări de sudura fără respectarea reguli de apărareî mpotriva incendiilor. 

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...