Mandate de executare a pedepsei, puse în aplicare de polițiștii vâlceni

25 Iun 2020
Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Poliției Orașului Băile Govora au pus în aplicare un mandat de executarea a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Vâlcea.

Polițiștii au identificat pe raza orașului Băile Govora, un bărbat de 61 de ani, pe numele căruia mandatul a fost emis, acesta având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 9 luni pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în formă continuată.

Bărbatul a fost depus la un penitenciar de pe raza Județului Argeș.


De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Berbești și Postului de Poliției Comunal Alunu au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Horezu.

Polițiștii au identificat, un bărbat de 53 de ani, din Berbești, pe numele căruia mandatul a fost emis, acesta având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 5 ani, 5 luni și 19 zile închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Bărbatul a fost depus la un penitenciar de pe raza Județului Argeș.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...