VÂLCEA. 4 autoturisme implicate într-un accident. Trafic blocat pe DN7

VÂLCEA. 4 autoturisme implicate într-un accident. Trafic blocat pe DN7 Sursa foto: Poliția Vâlcea

Grav accident de circulație în această dimineață a zilei de joi, 25 iunie a.c., pe DN7, în localitatea Bujoreni - Gura Văii, în care sunt implicate 4 autoturisme.

"O singură victimă anunțată neîncarcerată, scurgeri de combustibil. Pompierii militari intervin cu o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, iar SAJ cu o ambulanță" ne anunță reprezentanții ISU Vâlcea.

LcCauza accidentului este nepăstrarea distanței corespunzătoare. Traficul este blocat total în zonă, ne transmite Poliția Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...