VIDEO: Cea mai nouă și mai frumoasă ”pistă” de biciclete este la Pietrari!

Primarul liberal Nicolae Moraru este unul dintre cei mai gospodari primari din județ. Chiar și în perioada pandemiei, la Pietrari s-a lucrat, dovadă că mai multe investiții au fost finalizate. Dovadă în acest sens stă și drumul de aproape 2 km. care leagă comuna Pietrari de Bărbătești, care a fost finalizat în urmă cu o lună de zile.
”Este un proiect comun Bărbătești - Pietrari - Costești, l-am finalizat și ne bucurăm tare mult să vedem că micuții noștri se distrează. Atunci când copiii sunt fericiți, înseamnă că ne-am atins scopul.
Vă invităm la sport într-un cadru natural de poveste pe Iazul Morii. Însă, serios vorbind deși acest drum nu este unul foarte frecventat de autoturisme, el scurtează totuși distanța de la Bărbătești la târgul de la Pietrari”, ne-a declarat primarul Nicolae Moraru.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...