VIOL LA BĂLCEȘTI! Minoră de 12 ani, supusă la PERVERSIUNI SEXUALE

O minoră de 12 ani din orașul Bălcești, județul Vâlcea, a fost violată, în mod repetat de un bărbat tot din Bălcești, cu care a întreținut raporturi sexuale constând în acte sexuale orale și anale. Tatăl fetei a aflat și a sesizat imediat Poliția. Acum, violatorul se fală în arest preventiv.

Procurorii au reținut că în cursul lunii iunie 2020, inculpatul Ionuț Șunică a întreținut, prin constrângere, în mod repetat raporturi sexuale constând în acte sexuale orale și anale și a efectuat acte de agresiune sexuală, față de o minoră, în vârstă de 12 ani, la data săvârșirii faptelor, profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra și de a-și exprima voința.
La data de 21 iunie a.c., organele de poliție judiciară au dispus reținerea inculpatului pentru o perioadă de 24 de ore, iar la data de 22 iunie a.c. procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat pentru comiterea infracțiunii continuate de viol și a solicitat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bălcești luarea măsurii arestării preventive față de inculpatul Ionuț Șunică, fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...