VÂLCEA: Șase elevi au fost prinși copiind la BAC! ediție tiparită

Examenul maturității a fost tratat superficial de 6 elevi vâlceni, care au crezut că pot păcăli vigilența profesorilor, dar și a camerelor de luat vederi. Ei au fost prinși copiind cum ajutorul telefoanelor mobile șI eliminați de la examenul de bacalaureat. Cei șase care au încercat să fraudeze examenul de Bacalaureat sunt de la Liceul Teoretic Măciuca (2 elevi), Liceul Berbești (1 elev), Colegiul Național Mircea cel Bătrân (1 elev), Liceul Ferdinand (1 elev) și Liceul de Arte Victor Giuleanu (1 elev).
În Vâlcea, la prima probă scrisă la Limba și literatura română, s-au prezentat 2876 elevi în toate cele 21 de centre de bacalureat, organizate de Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea.
Mihaela Andreianu, inspector șef al IȘJ Vâlcea, susține că elevii prinși au fost eliminați și că alte probleme nu au fost înregistrate.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...