BREAKING NEWS: Infirmieră CONFIRMATĂ CU COVID-19 la DGASPC Vâlcea! Tot personalul va fi testat

Cel de-al 40-lea caz confirmat pozitiv cu COVID-19 în județul Vâlcea este cel al unei femei de 58 de ani, infirmieră la Centrul Andreea din Ostroveni al DGASPC Vâlcea. Ea a fost confirmată pozitiv cu virusul care a făcut ravagii în întreaga lume în data de 16 iunie 2020.
Infirmiera a suferit un accident vascular și a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județea de Urgență Vâlcea. Ea a fost internată la secția de Neurologie.

Ca urmare a acestei situații, tot personalul Centrului Andreea, 49 de persoane, va fi testat pentru COVID-19. De asemenea, cei 24 de copii, beneficiari ai centrului vor fi monitorizați timp de 14 zile.
Infirmiera a lucrat până în data de 8 iunie la centrul Andreea, s-a efectuat ancheta epidemiologică la nivelul centrului, nefiind identificați contacți direcți. Ceilalți trei membri ai familiei infirmierei au fost izolați la domiciliu.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...