ISU Vâlcea a suplimentat forțele de intervenție în lupta cu inundațiile

Având în vedere prognozele hidrometeorologice, emise la nivelul județului Vâlcea care vizează manifestare a fenomenelor de vreme rea, Inspectoratul pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea a dispu ssuplimentarea rezervelor de personal prin activarea grupei operative. Măsura vizează eficientizarea misiunilor de sprijin pentru comunitățile afectate, precum și a autorităților administrației publice locale.
În urma întâlnirii de lucru, s-au dispus măsuri pentru monitorizarea cursurilor de apă și pregătirea tehnicii specifice de intervenție în astfel de situații, astfel încât acțiunile de limitare și înlăturare a efectelor să fie optim acoperite.
Astăzi, în urma precipitațiilor abundente, pompierii militari în colaborare cu membrii SVSU au acționat pentru evacuarea apei provenită din precipitații zeci de gospodării, din localitățile : Măldărești, sat Telechești (subsolul unei gospodării), Dăești unde au fost inundate 20 de curți și DJ 703 F, și Bujoreni, sat Gura Văii.
Pompierii militari intervin și în acest moment cu mai multe echipaje și motopompele transportabile și remorcabile pentru evacuarea apei.
 
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...