MIRCIA GUTĂU îi sugerează lui Pârvulescu să-și lege bicicleta de capul podului

Primarul Mircia Gutău s-a declarat de acord cu recentele afirmații ale candidatului PNL, Virgil Pârvulescu, cu privire la faptul că ”podul” peste calea ferată de pe bulevardul Tudor Vladimirescu a fost făcut ”fără cap şi coadă”, fără ”viziune”.

”Trebuie să spun că de data aceasta sunt de acord cu cele spuse de candidatul PNL în ultima conferinţă de presă: ”podul” peste calea ferată de pe bulevardul Tudor Vladimirescu a fost făcut ”fără cap şi coadă”, fără ”viziune”! Doar că pentru toate acestea ar trebui să ceară socoteală primarului de atunci, Romeo Rădulescu, care a demarat această investiţie, sluţind - prin amputarea bretelelor de acces - proiectul realizat iniţial şi depus în mandatul meu, proiect care prevedea şi trotuare pietonale, şi piste de biciclete. Şi aşa ne-am ales cu un pod, care nu rezolva nimic, ba mai mult încurca lucrurile prin aducerea traficului greu direct în centrul municipiului.

Ca urmare, a trebuit să demarez, în actualul mandat, un alt proiect – din fericire cu finanţare europeană – şi să ”ataşez” la ”podul” lui Romeo Rădulescu bretelele atât de necesare care îl transformă în ”pasaj”. De la inaugurarea ansamblului, în noiembrie anul trecut, această investiţie şi-a dovedit pe deplin eficienţa, iar traficul auto pe relaţia Nord - Sud şi intrarea/ieşirea autovehiculelor în şi din oraş s-au fluidizat considerabil”, a precizat Mircia Gutău.

De asemenea, Mircia Gutău a comentat și declarațiile lui Pârvulescu cu privire la faptul că pasajul nu are pistă de bicicletă și i-a sugerat candidatului PNL să-l roage pe fostul primar Romeo Rădulescu să-i păzească bicicleta. 

”Revenind la conferinţa de presă a candidatului PNL, care se lamentează că dacă vine din Goranu pe bicicletă nu are pistă la pasaj pe care să meargă, eram gata să-i sugerez să-l roage pe ”vinovatul” de această situaţie, Romeo Rădulescu, să i-o păzească până îşi rezolvă treburile în oraş – dar cred totuşi că bicicleta ar fi mai în siguranţă legată la capul podului”, a mai adăugat Mircia Gutău.

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...