UPDATE CRIMA: Femeia care si-a omorât mama a fost RETINUTA

05 Iun 2020
Femeia de 66 de ani, care si-a omorât mama, a fost reținută pentru 24 de ore, ea urmând să fie prezentată judecătorului de drepturi și libertăți în data de 6 iunie a.c. Potrivit anchetatorilor, Carmen Ionescu si-a sufocat mama în somn, punandu-i o perna pe fata.
"Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 05 iunie 2020, luarea măsurii preventive a reținerii pe o durată de 24 de ore a suspectei IONESCU CARMEN, fiind cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de omor asupra unui membru de familie.
În cursul zilei de 06 iunie 2020, aceasta urmează să fie prezentată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale au rezultat următoarele:
În dimineața zilei de 05 iunie 2020, în jurul orelor 05,00 - 06.00, inculpata Ionescu Carmen a intrat în dormitorul mamei sale care dormea, timp în care, a luat o pernă și a acoperit cu aceasta fața victimei cu intenția de a o sufoca, moment în care victima a început să se zbată, astfel, inculpata, observând ca nu decedase, a strâns-o cu ambele mâini de gât, până când victima nu a mai mișcat, realizand că a decedat.
Din declarația suspectei reiese faptul că aceasta a recurs la acest act violent, întrucat a pretins că nu mai făcea față dificultăților familiale și situaței generate de starea de sănătate a mamei sale, precizând totodată că, după ce mama sa a decedat, a apelat Serviciul de Urgență 112, sesizând fapta comisă.
Investigațiile au fost efectuate cu sprijinul ofițerilor de poliție din cadrul I.P.J. Vâlcea - Serviciul de Investigații Criminale.
Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele", se arată intr-un comunicat al Parchetului.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...