Publică ACUM ANUNȚURI de mică publicitate!

04 Iun 2020
ANUNȚURI de mică publicitate și promovare on-line pe cel mai bun site de știri din Vâlcea: www.voceavalcii.ro pentru persoane fizice. Vocea Vâlcii este lider de audiență on-line de mai bine de 8 ani de zile, cifrele putând fi consultate pe Google Analytics. În luna martie 2020, pe Google Analytics, site-ul Vocea Vâlcii a avut 202,166 afișări.
De asemenea, site-ul Vocea Vâlcii este admis, începând cu data de 9 mai 2015, la Google News, ceea ce înseamnă că informațiile promovate de noi sunt rapid indexate de motorul de căutare Google și mult mai vizibile la nivel național.
Publicare gratuită în ediția tipărită Vocea Vâlcii: De 20 ani, VOCEA VÂLCII este alături de comunitatea vâlceană în încercarea de a găsi, de fiecare dată, răspuns la problemele concetăţenilor şi să satisfacă, în permanenţă, valorile şi exigenţele Dvs.
VOCEA VÂLCII este cel mai citit ziar local, dezvoltându-se în timp şi lărgindu-şi aria de acoperire atât în judeţul Vâlcea, prin ediţia print, cât şi în întreaga ţară, prin ediţia on-line.
Așadar, pentru publicare anunț print și on-line, precum și postare pe FB pagina de socializare Vocea Vâlcii, care are 29.193 de urmăritori, vă oferim un preț de nerefuzat - 19 lei, toate taxele incluse, timp de 30 de zile.
Cum procedați? Trimiteți anunțul dvs. pe mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pe telefon sau whatsapp la 0745268444 sau pe pagina FB Vocea Vâlcii.

Ziarul Vocea Vâlcii iti pune la dispozitie prin intermediul SC ALMADIX PREST SRL urmatoarea modalitate de plata:
- Plata prin transfer bancar: prin Online Banking sau in contul RO61BRDE390SV54508103900 deschis la BRD RAMNICU VALCEA.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...