FOTO: Tânăr beat a distrus mai multe bunuri pe strada Știrbei Vodă

Eveniment rutier pe strada Știrbei Vodă din municipiul Râmnicu Vâlcea, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului părăsind partea carosabilă și distrugând mai multe bunuri, acesta plecând de la fața locului.

În scurt timp polițiștii rutieri și cei de ordine publică au identificat un tânăr de 24 de ani din Râmnicu Vâlcea, care ar fi condus autoturismul, dar și alte trei persoane care ar fi fost în autoturism.

Tânărul de 24 de ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma evenimentului rutier au rezultat numai pagube materiale.

Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...