FOTO: Opt boboci de rață sălbatică, salvați de pompierii ISU Vâlcea

O acțiune de salvare mai puțin obișnuită s-a desfășurat, în urmă cu puțin timp, în zona Nord a municipiului Râmnicu Vâlcea, în apropiere de malul râului Olt.

Reprezentanții ISU Vâlcea au fost anunțați că opt boboci de rață sălbatică sunt blocați în canalul de pe marginea lui DN7, vizavi de stația de distribuție carburant. Pompierii vâlceni au intervenit prompt și au salvat boboceii de la moarte sigură.
”Boboci se aflau într-o țeava de scurgere. A fost în apropiere și rata, dar la venirea echipajului de intervenție a zburat”, susține purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...