La Orlești, viața la țară e ca afară! Primarul Cârstina a ridicat standardul în localitate

Comuna Orlești din județul Vâlcea poate rivaliza oricând cu orice localitate rurală din țări dezvoltate din Europa. Aici, la doar 38 km. de Vâlcea și 15 km. Drăgășani, toate casele au utilităţi, canalizare, apă, gaze naturale, drumurile sunt asfaltate, chiar şi între parcelele agricole, pe majoritatea străzilor există trotuare, în zonele publice te poţi conecta la internet gratuit, iar școlile și dispensarul din comună au fost modernizate și utilate la standarde europene.
Primarul liberal Constantin Cârstina a reușit în cele 5 mandate de primar câștigate la scor să atragă fonduri europene de peste 10 milioane de euro, plasând Orleștiul printre localitățile fruntașe la atragerea de fonduri europene.
Imediat ce ajungi la Orlești te întâmpină o rânduire asemenea unei localităţi din străinătate, deoarece toate străzile sunt asfaltate, trotuarele îngrijite, spaţiul verde curăţat şi copacii toaletaţi.
Comuna Orlești a devenit extrem de atractivă pentru tineri, care consideră că aici „viaţa la ţară e ca afară”, după cum afirmă unul dintre cei care a ales să locuiască în această localitate. În ultimii ani, la Orlești, s-au stabilit mulți tineri, care au fost atrași atraşi de condiţiile de trai, dar și de oportunitățile nou create de primarul PNL Constantin Cârstina.
Deși consideră că mai sunt lucruri de făcut, primarul Constantin Cârstina vrea ca Orleștiul să devină un pol de dezvoltare, de care investitorii să fie interesați.
”Este doar începutul, sunt convins că localitatea va fi un pol regional pe acest drum şi că mai sunt multe de făcut. Vrem să avem aici o comună elegantă, cochetă în care oamenii să aibă parte de tot confortul vieţii de la oraş. Să beneficieze de calitatea vieţii, să aibă parte de servicii impecabile, să merite să locuiască aici.”, susține primarul Cârstina.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...