Gheorghe Piperea, despre sinuciderea lui Alin Smeu: Schimbarea angajatorului nu i-a priit!

23 Mai 2020
Avocatul Gheorghe Piperea, fost administrator judiciar al OLTCHIM SA face lumina in cazul sinuciderii fostului director economic, Alin Smeu, care a avut loc zilele trecute. In mesajul de pe pagina sa de socializare, Gheorghe Piperea susține că Alin Smeu ar fi o victimă colaterala a pandemiei COVID-19. Alin Smeu s-ar fi confruntat cu o depresie severa, dar din csuza faptului ca toate spitalele s-au axat pe combaterea pandemiei, acesta nu a reusit sa se programeze la un specialist.
"Ieri am aflat cu oroare si cu amaraciune de sinuciderea unei cunostinte din Ramnicu Valcea, un bun colaborator de-ai mei din trecut, un om bun, care nu era capabil sa refuze sau sa spuna nu nimanui.
Schimbarea angajatorului nu i-a priit. A intrat in depresie. Pe panta fatala s-a inscris in ultimele doua luni.
Ar fi trebuit sa mearga la psiholog/psihiatru pentru a incerca sa isi revina. Nexistand, in ultimele doua luni, spitale in care sa se poata trata sau, macar, sa se poata vedea cu un astfel de specialist, pentru ca toate spitalele au fost dedicate combaterii covid-19 (si combat stand goale in proportie de peste 80%) si inchise celorlalti pacienti, omul a apelat la un psiholog din Bucuresti. Din motive de stare de urgenta, intalnirea fata in fata cu psiholgul (esentiala in cazuri ca acesta) trebuie sa aib loc azi.
Intalnirea nu a mai avut loc. Totul s-a terminat ieri pentru acel om.

Va las pe voi sa identificati cauza acestei tragedii. Si, daca se poate, vinovatii. Macar asa, la nivel general", susține Gheorghe Puterea, fost administrator judiciar al OLTCHIM SA.
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...