Cecilia Văduva a fost numită de premierul Orban în conducerea Ministerului Fondurilor Europene

19 Mai 2020

Cecilia Văduva a fost numită printr-o decizie a premierului Ludovic Orban, în funcția de Secretar general adjunct în Ministerul Fondurilor Europene, decizie publicată în Monitorul Oficial al României nr. 245 din 18 mai 2020.

Cecilia Văduva este membru PNL VALCEA, consilier județean PNL în acest mandat, făcând parte din din echipa de conducere a OFL Vâlcea. 
În calitate de Secretar general adjunct în Ministerul Fondurilor Europen va coordona mai multe departamente si programe operationale din minister.
Este de profesie economist dar si absolvent al Universitatii de inginerie, are un master în managementul administratie publice, si are în portofoliu o serie de specializări în domeniul accesarii fondurilor europene, resurselor umane și al administrării afacerilor.
A acumulat o vasta experienta profesionala in managementul proiectelor finantate din fonduri europene, manager de proiect, formator de competente antreprenoriale si scriere planuri de afaceri, a initiat si indrumat cu succes tinerii pentru infintarea propriilor afaceri si antreprenori in dezvoltarea afacerilor existente prin accesarea de fonduri europene.
De asemenea, a ocupat funcția de consilier superior Control Masuri Active in cadrul AJOFM Vâlcea dar si de manager în sectorul privat.
Experiența profesională este completată de activitatea în administrația publică, deținând funcția de consilier județean la CJ Valcea.

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...