RECORD: Şofer din Vâlcea, prins la volan sub influenţa a nu mai puţin de TREI droguri

La data de 15 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 10 Poliției Rurală Măciuca au oprit pentru control pe raza comunei Fârtățești, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

În urma testării tânărului cu aparatul drugtest, rezultatul a fost pozitiv pentru 3 substanțe psihoactive din familia amfetaminelor.

Tânărul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor psihotrope consumate și a naturii acestora.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal.
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...