AŢI VĂZUT-O? Minoră de 15 ani a dispărut de acasă!

12 Mai 2020
La data de 11 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliției Rurală Măldărești au fost sesizați de tatăl numitei UNCHIAȘU GEORGIANA DENISA, în vârstă de 15 ani, care la data de 09 mai a.c. a plecat de la domiciliul din satul Oteșani și nu a mai revenit până în prezent.

Minora are aproximativ 1,60 m înălțime, 45 kg, constituție atletică, păr șaten, lung și vopsit blond la vârfuri, ochi căprui, nas drept.

La data dispariției aceasta era îmbrăcată cu un tricou de culoare albă, blugi albaștrii și teniși de culoare verde.

Minora nu este la prima plecare.

Dacă ați văzut această persoană sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau sunați la 112!
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...