IMPORTANT! Toți locuitorii din Stoenești vor avea apă la robinet în cel mult 2 luni

În cel mul două luni de zile, toți locuitorii din Stoenești vor avea apă la robinet. Chiar în această perioadă, se lucrează intens pentru finalizarea unei investiții pe fonduri europene în valoare de 2,5 milioane de euro.
După ce, în numai trei ani, primarul Gheorghe Dumbravă a recepționat foarte multe lucrări de infrastructură și nu numai, în această perioadă, unul dintre cei mai gospodari primari din Vâlcea, Gheorghe Dumbravă, se pregătește să inaugureze o nouă investiție în comuna pe care o conduce. Este vorba despre alimentarea cu apă din sursa Jgheaburi pentru ultimele 5 sate ale comunei.
”Prioritar, am avut în vedere înființarea unei surse proprii de apă și extinderea rețelei de alimentare cu apă. Noi luăm apa de la Bărbătești, care vine de la 40 km. distanță. De aceea, am dorit ca localitatea Stoenești să aibă o sursă proprie de apă. Am reușit să accesăm fonduri euopene în valoare de 2,5 milioane euro pentru a racorda la apă și canalizare cele 5sate care au aparținut fostei comuna Cacova. Este vorba despre o investiție majoră, pe 11 km. lungime, apă și canalizare, cu sursa de apă de la mânăstirea Jgheaburi. Cu această ocazie, toate cele 13 sate ale comunei vor fi racordate și ne vom despărți de comuna Bărbătești în ceea ce privește alimentarea cu apă.
Eram dator cu această investiție oamenilor și iată că în cel mult două luni de zile, investiția va fi finalizată. Deși constructorul avea termen pentru noiembrie, acesta m-a asigurat că poate termina în 2 luni de zile”, ne-a declarat primarul localității Stoenești, Gheorghe Dumbravă.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...