INCENDIU la o casa din Tomsani! Pompierii s-au luptat toata noaptea cu flăcările

09 Mai 2020
Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta General Magheru al judetului Valcea au fost solicitati noaptea trecuta la ora 01.02, pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinta unui cetatean din comuna Tomsani.
Flacarile s-au declansat la nivelul acolerisului casei, pentru stingerea incendiului fiind solicitate trei echipaje de stingere cu apa si spuma si un echipaj SMURD, pentru acordarea de ajutor medical eventualelor victime.
Pentru stingerea incendiului s-a efectuat dispozitiv de interventie, alimentarea efectuandu-se din reteaua publica, de la o distanta de cateva sute de metri, hidrantul din imediata apropiere a locuintei fiind nefunctional.
Din cauza distantei foarte mici existente intre locuinta cuprinsa de flacari si celelalte imobile din apropiere, incendiul s-a propagat si la o anexa apartinand proprietarului, precum si la alte cateva magazii ale vecinului.
S-a actionat pentru stingere pe tot parcursul noptii, ultimele focare fiind lichidate in jurul orei 07.00.
Au ars astfel : acoperisul locuintei pe aproximativ 120 mp; structura din lemn, fier si zidarie a unei axexe de circa 260 mp., situata in prelungirea casei precum si alte doua anexe invecinate si bunurile aferente (15 mc. de material lemnos de diverse esente (lemn de cires, stejar, nuc, frasin, brad); 12 tone de carbune si lemn de foc (aproximativ 22 m steri).De asemenea s-a degradat centrala termica cu toate anexele eferente. La gospodaria invecinata au ars o bucatarie de vara pe aproximativ 30 mp, si o anexa gospodareasca in suprafata de circa 25 mp.
La fata locului oamenii legii efectueaza cercetari pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care a avut loc incendiul.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...