Primarul Mihai Patru a reusit! Ocnele Mari este din nou stațiune turistică

Vesti bune pentru localitatea
Ocnele Mari. Aceasta redevine stațiune turistică prin Hotărâre de Guvern, la inițiativa Ministerului Economiei.
Administrația publică locală, in frunte cu domnul primar, Mihai Pătru, în urma eforturilor depuse, a reușit să readucă localitatea la rang de stațiune turistică de interes local, un lucru benefic atât cetățenilor, cât și persoanelor juridice.
"Aceasta reusita nu ar fi fost posibilă fără implicarea personalului de la Centrul de Informare Turistică care, ne-au demonstrat, încă o data, profesionalismul și perseverența de care dau dovadă.
Ne aflăm pe drumul cel bun, drum care să ne conducă pe făgașul unui oraș european. Știm, mai este mult de lucru până acolo, dar avem dovezi solide, vizibile, care să confirme că, incet incet, orașul nostru prinde contur în dezvoltarea durabilă. Iluminatul stradal a fost îmbunătățit calitativ, cetățenii încep racordarea la rețeaua publică de canalizare, străzi, care deveneau imposibil de circulat in urma fenomenelor meteorologice nefavorabile, au fost pietruite, podul Paria de pe str. Aviatorului este in proporție de 70% reabilitat, parcurile, central și Ocnița, au fost amenajate și înfrumusețate prin plantarea florilor de sezon, au fost efectuate măsurători pentru îmbunătățirea semnalului de internet in zonele vulnerabile, pentru facilitarea cursurilor online ale elevilor, programul “Wi-Fi gratuit” in centrul civic a început sa se deruleze, am efectuat dezinfectarea străzilor din oraș, a blocurilor de locatari și a locurilor de joacă, pe toată perioada stării de urgență, nu in ultimul rând, urmează o serie de asfaltări pe străzile din localitate", susține primarul Mihai Patru.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...