Deputat Ovidiu Popa: Guvernul a spus că va face multe, dar nu a făcut nimic!

07 Mai 2020
Din cauza eșecului lamentabil cu IMM Invest, niciun IMM nu și-a luat încă un credit garantat de stat, care să-i permită supraviețuirea.
Cîțu declară că se împrumută pentru a rambursa TVA. Au fost rambursate 6 miliarde lei, dar guvernul s-a împrumutat 35 de miliarde lei de la începutul anului! Unde e diferența?
Niciun român nu a putut să-și amâne ratele fără a plăti dobândă la dobândă.
Niciun român și nicio firmă nu poate să-și amâne și să-și reeșaloneze plata facturilor la utilități, pentru că PNL a blocat legea la CCR.
Niciun român și nicio firmă nu și-a putut amâna și reeșalona plata chiriei pentru că Iohannis întârzie promulgarea Legii PSD.
Nicio măsură concretă pentru sprijinirea agriculturii, care pe lângă pandemie a fost lovităși de secetă! Un singur lucru a făcut: să livreze Germaniei și altor state forța de muncă pentru salvarea agriculturiilor, nu pentru salvarea agriculturii noastre.
Toate proiectele PSD au fost blocate!
Asta este România pe care ne-o oferă președintele Iohannis și actualul guvern!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...