VÂLCEA: Unele dintre cele mai puține cazuri de COVID-19 din țară

Grupul de Comunicare Strategică anunță că până în data de 6 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 14.107de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 5.788 au fost declarate vindecate și externate. Județul Vâlcea este printre județele cu cele mai puține cazuri de Coronavirus confirmate, și anume, 24.

”În data de 07.05.2020 situatia pacientilor confirmati Covid19 si internati in Spitalul Judetean de Urgenta Valcea se prezinta in felul urmator:
• La sectia Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Valcea se afla internati 8 pacienti confirmati Covid19.
- 5 pacienti sunt asimptomatici,
- 3 prezinta forme usoare ale bolii.
In ultimele 24 ore s-au externat 3 pacienti vindecati si s-au internat 2 pacienti pozitivi (asimptomatici)”, se arată într-un comunicat al Spitalului Judetean de Urgenta Valcea.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...