VÂLCEA: Se toarnă primul strat de asfalt pe DJ 643 B, sectorul Stănești - Măciuca

După ce, săptămâna trecută, s-a finalizat primul strat de asfalt pe DJ 678, pe sectoarele: Drăgoești (7 km), Galicea (5,2 km), Budești (3,1 km ) și Olanu (1,7 km), continuăm cu lucrările de asfaltare și pe DJ 643 B, unde, în aceste zile, se toarnă primul strat de asfalt pe ultimii 11 km din cei 35,873 km, cât măsoară drumul.
Este vorba de tronsonul de drum care pornește de la limita cu comuna Roești, traversează toată comuna Stănești și sectoare din comunele Lădești și Măciuca.
Lucrările vor continua cu reabilitarea celor 8 poduri, precum și cu amenajarea de rigole și podețe de acces către proprietăți, pe întreaga lungime a drumului.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...