RAZIE ÎN VÂLCEA! Sute de amenzi și confiscarea unor haine fake

04 Mai 2020
Polițiștii au desfășurat 134 de misiuni în sistem integrat în acest weekend prelungit, alături de jandarmi, polițiști locali și militari, în contextul prevenirii răspândirii infecției cu virusul Covid-19.

Aceștia au fost prezenți în teren pentru prevenirea și combaterea criminalității și pentru a se asigura că cetățenii respectă prevederile Ordonanțelor Militare.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 231 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea restricțiilor de circulație valoarea sancțiunilor fiind de peste 350.000 lei.

De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au acționat în scopul prevenirii şi combaterii comerțului ilicit cu produse/materiale de protecție specifice şi cu produse biocide, dar şi cu produse alimentare, în contextul combaterii propagării corona virusului SARS-COV-2, precum si prevenirii si combaterii faptelor de evaziune fiscală, fiind efectuate controale inopinate pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, orașului Brezoi și comunele arondate.

Polițiștii au constatat 5 fapte contravenționale, toate incriminate de Legea nr.12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite și au fost aplicate sancțiuni contravenționale cu o valoare de peste 35.000 lei.

Totodată a fost constatată o infracțiune privind mărcile și indicațiile geografice, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor 12 articole vestimentare purtând însemne ale unor mărci consacrate a căror valoare de piață depășește suma de 700 lei.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...