VÂLCEA: Au prezentat adeverințe false și s-au ales cu dosar penal

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliției Rurală Milcoiu au depistat pe raza comunei Budești, un autocamion staționat din care se descărca material lemnos într-o curte privată.

Polițiștii au identificat trei bărbați de 52, 23 și 21 de ani, din comuna Malaia, aceștia procedând la verificarea declarațiilor pe proprie răspundere conform Ordonanțelor Militare, dar și a avizului de însoțire a materialului lemnos.

Cei trei au prezentat adeverințe permanente emise de o societate, iar în urma verificării veridicității acestora s-a stabilit că cei doi tineri nu figurează ca angajați la societatea în cauză.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals și fals în declarații, cercetările desfășurându-se sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...