RAZIE RUTIERĂ: Amenzi pentru cei care au apăsat prea tare pedala accelerației

Zilnic, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vâlcea efectuează însoțiri cu coloanele de autoturisme provenite din țările cu risc epidemiologic, dar printre toate acestea, polițiștii acționează și pentru reducere riscului rutier, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică și a reducerii numărului şi a consecințelor accidentelor rutiere grave.

Săptămâna trecută au fost aplicate 112 sancțiuni contravenționale cu o valoare de peste 35.000 lei, din care 66 sancțiuni la viteza, 13 sancțiuni pentru neportul centurii de siguranță și 28 de sancțiuni pentru alte fapte prevăzute de O.U.G. 195/2002 republicată.

Au fost reținute 20 de permise de conducere, 16 pentru depășirea vitezei legale și 4 pentru depășire neregulamentară.

Având în vedere valorile de trafic scăzute din ultima perioadă, mai mulți conducători auto au profitat de acest lucru rulând cu viteze demne de autostradă.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...