FOTO: Braconaj în pandemie la Budești!

35 kg peşte specia caras deversate în apele râului Olt, 150 m plasă plurifilament şi 350 m plasă monofilament, au fost ridicate în vederea confiscării, noaptea trecută de către jandarmii vâlceni.

Un bărbat care pescuia în mod ilegal la miezul nopţii a avut ghinionul să fie aşteptat la mal de către echipajul de jandarmerie aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza comunei Budeşti, sat Ruda.

Ieşit la mal cu sacii de peşte şi plasele de pescuit, bărbatul a recunoscut jandarmilor că, deşi este perioadă de prohibiţie, a pescuit fără a deţine autorizaţie de pescuit.

Având în vedere ora târzie şi ordonanţele militare în vigoare, bărbatul a fost sancţionat contravenţional, iar actele de sesizare întocmite împreună cu plasele de pescuit au fost predate organelor în drept pentru continuarea cercetărilor.
De asemenea, peştii aflaţi în stare vie au fost deversaţi în apele râului Olt.
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...