ACCIDENT! Cu 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat la bord, un bărbat din Drăgășani a spulberat 4 autoturisme

27 Apr 2020
În seara zilei de 26 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Drăgășani au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier ce a avut loc pe strada Tudor Vladimirescu.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

În fapt, conducătorul unui autoturism, un bărbat din municipiu, nu ar fi adaptat viteza la efectuarea virajului la stânga, pierzând controlul volanului și intrând în coliziune cu 4 autoturisme ce se aflau staționate.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal, totodată acesta a fost sancționat pentru nerespectarea prevederilor Ordonanțelor Militare în vigoare.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...